The unrequited dream.

He isn't real.
He isn't real.
He isn't real.
He isn't real.
He isn't real.
He isn't real.
He isn't real.


I can't make him real.


4 bilder.

Hej, igår tog vi kort. Här är resultatet:









Sedan tog vi flera andra, men dom får ni inte se nu !


Fotaaaaaa

Idag ska vi fota! Brb, fota.



En bild från den veckan jag hade dreads.. MISS IT! (dom kommer komma tillbaka)

...........

Jag vill bli brunett. Och jag vill ha piercings... smiley, naveln, tunga.. och jag vill tatuera mig. På revbenen, freedom i kursiv stil och sedan en fjäder som går från revebenen upp mot ryggen, fjädern ska gå i brun,vit,svart och grå... ÅH så sugen! 
Brun kommer jag bli hösten 2011, då kommer jag antagligen också ta hål i naveln. När jag blir arton kommer mina föräldrar antagligen få hjärtinfarkt. Fast det får vi ju hoppas att det inte händer! 

Idag ska jag fika med Lisa och köpa svart papp och klippa o klistra, få upp min The Clash tavla och plocka ur lite kartonger... kanske slänger upp en bild på skiss på tatueringen jag pratade om senare! Imorgon blir det fotoshoot med Emma här ute på landet :) 

Så vi hörs väl senare på dagen! :blush:

we heart music



Liten bild jag fixade ihop igår..

Vad hände egentligen?

Klev ut på gatorna idag och det var vår, kliver av bussen här på landet runt 2 och det är rena rama vinterlandet ute! Vad hände ? :o 

Men såg i tidningen att det ska bli plus grader och sol resten av helgen + nästa vecka så hoppas då att snön försvinner, kanske för gott den här gången ? 


IN SCHOOOOL :]

sitter i skolan, har as tråkigt.. öh slutar halv fem osv osv dans & språk på kvällen. skriver mer ikväll.



Vi är här, förstå det.

Jag är en människa som vill ha sina egna tankar och åsikter om saker. Jag följer inte så ofta trender eller gör saker som jag inte själv tycker känns bra, och det har jag min mamma att tacka för. Men en sak som jag ofta klagar på är Sverige, jag säger ofta saker som att Sverige har så himla dåligt klimat och det är kallt o de regnar hela tiden och blablabla massa sånt ni vet, massa babbel egentligen. För vårt klimat är rätt najs, vi har ju allt. Vinter, vår, sommar höst. Och sen om och om igen.
Jag säger också att Sverige är ett enda stort WANNABE USA land, i alla fall i media. Politik och sånt är vi ju helt olika.. men poängen med det här inlägget är att jag vill försöka få er, som klagar på vårt land och norden och hela köret, att tänka till. För nu när t.ex. Japan ligger i kaos och flera hundra tusen människor saknas, är jag jävligt glad över att jag bor i Sverige där det hemskaste som hänt oss 2010 var att SD kom in i rikstagen. Tänk efter innan ni wainar om att det är regnigt, eller att kollektivtrafiken är dålig eller att vissa andra individer inte är som du, tänk efter hur du KUNDE ha haft det. För vi är här, och vi har det bra. Jävligt bra faktiskt.



R.I.P Alla som dog i tsunami katastorfen i Japan.

sitter här, och är inte kär

fint rim, jag vet. Det är för att jag inte är fet, jag har faktiskt gått ner fyra kilo, det är mycket för att bo nära en silo. Snart ska jag åka buss i tjugo minuter, sen kanske öva lite mer på mina studier. Detta var en förklaring på vad jag ska göra idag, för nu kanske det är dags att ta nya tag. Ikväll blir det spelning med vänner, kanske träffar på nån man inte känner. Men nu ska jag nog fortsätta platta håret, strö inte salt i såret! 



puss <3

of 2 school

Nu drar jag till skolan! Bai bai :>



trött..

Galet trött, börjar 9 och kommer antagligen komma sent hur jag än gör. Men men, vi har ju som jag tidigare skrivit bara en klassens dag idag, som är så ovärd. Skönt i alla fall att allt språk och sånt på kvällar är över nu! Nu kan jag bara vila, vila och.. vila! :blush: helt awesome.

peace

dubstep and coffee

sitter här med dubstep och kaffe, har precis städat rummet. Fett epic. 



pöss

Nk.. som inte är roligt

Sitter på nk lektionen (NO för dem som fortfarande säger det, ja, jag är en av dem). Min lärare babblar om massa ointressant som jag bara lyssnar med ena örat på.
Imorgon ska vår klass ha en "klassens dag" för att vår klass ska få bättre sammanhållning. Vi har haft 3 såna nu. Tror inte att vår mentors "plan" funkar... Men man kan ju alltid hoppas att det nån gång händer.



Matte lektioner och annat skoj

Yähä sitter på matten och har allmänt tråkigt, ska försöka räkna 10 tal minst idag så lär ju starta efter det här. Ingen lektion imorgon på morgonen vilket är rätt så awesome.. sen har vi också nån "klassens dag" på torsdag som jag funderar på att dissa totalt.. vad bedömer dom mig i? Gemenskap? haha nej tack. 

Idag har jag fullspäckat schema all the way. Språk och dans på kvällen och skola till halv fem. Känns för jävligt om jag ska vara ärlig haha, hatar måndagar! 

(klag inlägg ftw ♥) 

Har inte så mycket mer o skriva, här har ni två intressanta bilder på mig och en as najs. Ser jävligt smart ut på första om jag får säga de själv! lol.







RSS 2.0