Min design

Tjo, håller på att fixa min design just nu så min blogg kommer va rätt ful ett tag.. kommer snart att ändras! (hoppas jag...)

Oh na na, what's my name?

 


Grattis Pappa ♥

idag fyller min kära fader år! 51 år blir han så ikväll ska min mamma och pappa på nån konsert eller vad det var så jag blir barnvakt åt min (snart) 10 åriga lillebror. Haha känns fint!
Hur som hellst. Idag hade jag bara en lektion så jag och Lisa åt lunch tillsammans och jag köpte julklapp till en vän!
Ska tillbaka till stan idag för att köpa en present till pappa också! Nått förslag på vad man kan köpa till en pappa i födelsedagspresent? :D


TV - vilket underbart tidsfördriv...

Sitter här i mitt ensamma hus och tittar på TV. Project Runway närmare bestämt! Inte så kul men vad gör man inte när man haft en lång dryg skoldag?
Längtar tills jag får pengar! då ska jag tatuera mig och börja köpa julklappar :D Så himla kul!

Hur som hellst, har inte dansat på hur länge som hellst nu! och ikväll är det ju dans igen.. men tyvärr så måste jag prioritera skolan. Nästa år kommer jag dansa en gång i veckan så jag får lite ledig tid att plugga och sånt!

Men nu väntar te och mackor och lite kvalitets tid framfrö Desperate Housewifes!

julkänsla!!

Jag har galet stor julkänsla nu.. har haft det kanske två veckor och det blir bara starkare o starkare för var dag som går! :blush:
Idag har jag vart i skolan och inte gjort speciellt mycket, sitter där nu och väntar på en kompis som ska vänta med mig på min dans som börjar klockan sju!
I helgen blir det antagligen fest på lördag ! :D fredag & söndag blir till att plugga och slappa! :)

har inte så mycket mer att skriva.. vill ha pengar nu nu nu så jag kan göra min tatuering snart!! :<

peace out

konstantine...


stressad..

Är galet stressad och känner mig otroligt förvirrad. Skolan går inget bra, jag har massa saker jag inte har gjort som jag måste göra och jag vet inte vilket jag ska börja med.. :( Kanske t.o.m måste skippa dansen ikväll för att göra läxorna men det vill jag ju absolut inte.. behöver nån som ger mig en fet bitch slap och säger åt mig att jag måste skärpa till mig!
Vi får se hur jag gör..

peace out

håller på att få skofetisch...

Tror jag håller på att få skofetisch.. seriöst. Ser snygga skor överallt och det enda jag vill är att bli rik och köpa alla snygga skor i hela världen. Dock behöver jag också ha pengar till tatuering och navelpiercing och en onepiece och nytt löshår och en hårklippning och kanske nån snygg tröja och ett gymkort borde vara bra..

som ni ser. Jag är verkligen inte en tjej som borde ha pengar. Haha! Får rada upp allt jag vill ha och börja prioritera lite.. vad säger ni? Decembers månadspeng, ska det gå till julklappar eller tatuering & piercing? Eller kanske en skön onepiece? :question: (funderar på att önska mig den i julklapp istället) Skor och tröjor har jag ganska mycket av men skulle ändå vilja ha ett par till. Ett par höga stövlar, så sjukt snyggt! Och kanske ett par låga... Fan hjälp mig någon?!?! :|

release me.


I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion

A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you

That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me

Ser ingen mening med detta längre

Där har ni anledningen till varför jag ej skriver längre. Orkar helt enkelt inte. Speciellet inte nu när jag bor mitt ute i ingenstans med ett internet som knappt går att surfa på så I'll be back när jag bor i mitt hus som jag egentligen ska bo i !

Flyttat !

Yesbox mina små kycklingar, som rubriken visar så har jag nu flyttat (därför dålig update) ! Känns ganska bra ändå.. var skit skeptisk i början för huset är rätt scary.. typ som i en skräckfilm :(
Hur som hellst, jag har ju då flyttat in i mitt temporära hus utanför Björklinge. Finns inte ett skit att göra här ute på landet men men.. nu är det ju lov så då kan man ju hänga i stan för de mesta, sedan när skolan börjar igen så tvingas man ju åka in till stan och va med folk från klassen :)

Idag har jag inte gjort så mycket, träffade Isabella en stund på stan, vi satt på donken o snacka om allt o inget, roligt att träffa dig igen ! ♥ :blush: Imorgon ska jag ner på stan och göra lite ärenden och sedan på onsdag äre någon gymnasiefest, får se om det blir roligt men det hoppas vi!

Sååå det var en liten update, skriver mer imorgon ciao :)

RSS 2.0