the new

Ja nu har jag ju startat en ny blogg på ett nytt namn. Min förra blogg (viralicious.blogg.se) kändes så fjortis! (Fjortis period när jag startade den så don't blame me!)
hur som haver, elvirapihl.blogg.se känns lite mer jag. För det är ju faktiskt jag. Och vem är jag då?

Jo för alla er som inte vet det så är jag en tjej på 16 år som precis börjat ettan i gymnasiet. Jag går sam-media i en skola som heter Lundellska här i Uppsala där jag också bor. Eller.. ja egentligen bor jag ju i Knivsta som ligger ca en 20 minuter från Uppsala men vi ska flytta om ca 2 månader så då kommer jag bo i Uppsala! :)
I min blogg kommer jag skriva om allt från vardagsliv till min utvecklig i mina 4 passioner i livet som då är Dans, Foto, Musik (försöker lära mig gitarr) och art. Med ordet art menar jag då allt från webbdesign till små teckningar jag kan sitta och göra hemma.
Jag kommer också skriva om mode. Vad är mode egentligen? Är det något som alla har eller är det något som man gör till sitt eget? Jag tror mer på det sistnämnda. Man skapar sin egen stil och då är det den stilen som är "mode" för den individen!

Nu lät jag riktigt vuxen va? hahaha! ;) Ja det kommer komma konstiga videos där jag sitter o pratar om ingenting och ja det kommer upp outfit bilder och sånt som man kan tyckas vara intressant som läsare!

Men det kommer ta lite tid för just nu försöker jag hinna med allting, satsa på skolan, vara med vänner och kanske pojkvän i framtiden(?) 

Så det var en liten presentation av mig själv..

Peace & love! ♥

RSS 2.0