281010

Nu är det torsdag igen då.. upplevt många sådanna här dagar och dom är alltid lika tråkiga och långsamma. Just nu sitter jag i skolan och pluggar, fick sluta tidigare idag pga att vår lärare är sjuk så tar igen lite extra pluggtid.. (vilket innebär mycket facebook tittande och spotify lyssnande) hehe :blush:

Idag ska vi packa det sista och sedan flyttar vi imorgon! Så denna natten är den sista jag spenderar i gamla huset i Knivsta!

nu ska jag återgå till "plugget" puss ♥

Bitch you get no love.




Its a little to late to say that your sorry now, you kicked me when I was down,
but what you say just dont hurt me
-Thats right, and I dont need you, dont wanna see you, bitch you get no love-
You showed me nothing but hate, you ran me into the ground
but what comes around goes around, and you don't hurt me
-that's right, and I don't need you, don't wanna see you, bitch you get no love-

maybe that's what happens when a tornado meets a vulcano...

Det regnar. Himlen gråter eller så är det bara mina tårar som gör så att det ser ut så, märker ingen skillnad. Det är kallt och snart är det november. "It's funny how feelings can turn everything up-side-down" som dom säger på engelska. Man tror sig veta hur man är men på något sätt så verkar livet alltid ge dig små nya överaskningar.

Kärlek, jag har pratat om det förut här på bloggen. Där alla som vill får läsa och ta del av mina åsikter. Jag skriver mycket. Kanske för mycket... idag var första gången jag verkligen anförtrodde mig åt någon jag inte känner så väl. Berättade både det ena och det andra, hur jag mådde, varför jag mår som jag mår och jag bad om råd och tips för framtiden. Det kändes bra, har inte känt personen länge men jag vet att jag kan lita på honom. Ni vet den här känslan? Den som säger "denna personen kan du verkligen lita på". Den fick jag. Anförtrodde honom inte så heavy stuff så om det kommer ut skulle jag inte bry mig det minsta. men ändå..

orkar verkligen inte kärlek. Det fuckar allting. Godnatt



en bild och information

Hade Erikas sista danslektion idag.. fyfan, vi grät och jag fick höra hur jag utvecklats, vilket verkligen va pepp! Sedan fick vi reda på att vi har ett gigg i Uppsala runt jultiderna.. så det kommer bli galet bra! :thumbup: men det är sorgligt att hon slutar och flyttar till London. Det är liksom inte gävle utan det är LONDON. Man ba ååååh !! ;(

Fick min tröja idag också, ni vet den jag beställde från agoodtshirt.com :) den passar men jag skulle ha tagit killstorlek, dom är större och mer liksom komfortabla.. men men nu får det vara som det är helt enkelt :blush:

vet inte mer vad jag ska skriva.. tog lite ego bilder idag (as coolt jag vet) blev nöjd med denna:


vad tycker ni? :o ♥

vakna halv sex borde vara förbjudet...

Som rubriken talar har jag precis vaknat, och klockan är fem i sex. Har varit uppe ett tag dessutom! :( det är ju hemskt haha.. men jag är faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara vilket är underbart! :D
Idag har jag språk till sent på kvällen och sen drar jag nog hem till Umme och är med honom, vi får se.

Pallar verkligen inte måndagar seriöst, jag börjar halv nio och slutar tjugo i sju!!! FATTAR NI?! det är ju galet!!
man vill bara säga upp sig som elev ibland, men nog om skolan!
vad gör ni mina små kycklingar? Lever ens dom 20 pers som läser min blogg? Det märks inte! Kommentera mera!

vet att min blogg kanske inte är världens snyggaste men kom igen, lite rolig är jag väl ? :O

Svar till en kommentar!

Sandra om Girls, rock your boys!:
hej, försts vill jag säga. fin blogg!
sen en liten fråga bara, hur gjorde du runda kanter vid rubriken till dina inlägg? skulle vara snällt om du kunde svara på det,helst i ett inlägg! :) kram


Svar:
Hej ! Tack så jätte mycket :) Runda kanter får du genom att helt enkelt göra en bild med rundade kanter. Som du säkert redan känner till så finns det en blogg som heter designadinblogg.se? Där finns det också ett inlägg som heter "Bakgrund på rubriken i inläggen" och det är därifrån jag fått den hjälpen jag behövde :)
(jag vet att designadinblogg har gjort om rätt mycket så om det är svårt att hitta så hittar du såhär: designadinblogg.se-bloggdesign- blogg esse- bilder och bakgrunder- "Bakgrund på rubriken i inläggen")
Själva bilden är inte alls avancerad att göra men det knepigaste är att få till rätt bredd och höjd osv.
Min bild är Bredd: 525 Höjd: 55
sen är det upp till dig med färg och form! Hoppas svaret var bra, om det är något mer du behöver hjälp med så är det bara att lämna mail så hör jag av mig via mailen! :blush:


Girls, rock your boys!



awesome ♥

Usch för kyla, hurra för snö!

Det börjar bli redigt kallt ute alltså.. kylan bara tränger en in på kroppen och du vill helst av allt bara sitta hemma under en stor filt med varm choklad eller te och se en mysig film med nära o kära.. Idag ska jag vara med Lisa en stund nu på kvällen, antingen drar vi hem till mig eller så är vi ute (vilket jag absolut inte hoppas på). Andreas eller nicklas från gamla klassen kanske kommer ut också vi får se, men hur som helst så drar jag ut nu!

peace out

en liten lyx i vardagen

Tjo bloggen! Nu sitter jag här i min säng och har precis vaknat.. ska duscha och tvätta mitt nasty hår och sen fixa till det och dra iväg till skolan. Som den klant jag är så glömde jag min handväska på ungdomenshus igår och i den hade jag det mesta av mitt smink (foundation och kajal) <- typ det viktigaste.

så det sög ju. Haha! :( ikväll är det dans men jag funderar på att inte gå eftersom jag precis blivit frisk (fortfarande ont i halsen).. vi får se hur det blir!
Igår shoppade jag lite och jag köpte dom här skorna:

Så jävla snygga!! (bild kommer) Sedan köpte jag 2 tröjor och en ring också, bild kommer antagligen på det med!
men nu väntar duschen.. kyss o smisk

Home..

Nu är man hemma.. och nu ska man också gå och lägga sig! dagen har vart bra, kunde vart bättre men lite skit i vardagen får man ta :) Puss och godnatt!

mörkt, fortfarande?!

vaknar upp och det är fortfarande mökt ute.. ååh kan vi inte bara slippa slaskiga november och hoppa direkt till första advent och det där mysiga?
Känns så långt kvar fast det bara är en månad kvar till december... :o

idag ska jag gå till skolan, mår faktiskt väldigt mycket bättre av nån anledning.. lite trött o seg kanske men vem är inte det på hösten? :blush:
Har en lektion idag och det är bild, mitt favoritämne.. ska fråga om jag kan få rita fritt och träna på att rita drakar! Såg "How to train your dragon" igår och det var verkligen en underbart mysig och gullig film.. den är animerad och kommer från dreamworks (för dom som inte visste). Efter blev jag skit sugen på att rita drakar av någon anledning :P

Har inte så mycket mer att skriva, hittade en bild på en drake jag ritade för något år sedan:

Tyckte den vart rätt nice :D vad tycker ni ? :blush:

på tal om header osv...

Ja, nu har jag satt in en ny header för jag klarade inte av den andra (förlåt blogg.se). Den är inte speciellt snygg eller proffsig på nåt sätt jag vet och det kommer ändras isinom tid.. det är som sagt bara en tillfällig header än så länge men hoppas ni nöjer er i alla fall! :)

Me like...

...clothes!
Satt och sökte lite på nätet efter olika kläder som jag lätt skulle kunna ha i min garderob i vinter.. kläderna kommer från Bianco footwear, gina tricot, bikbok och ellos! :blush:


Sjukling!

Tjo mina fina små läsare, jag ligger nu hemma och är sjuk (förkyld) men det var väl inte så oväntat nu när höstkylan har börjat komma in oss på djupet..
Har ingen feber men näsan rinner och halsen demonstrerar. Vad kan man då göra när man är sjuk?
jo! Man kan lära sig att koka hårdkokta ägg, packa inför flytten, städa sitt rum eller bara  se en film och mysa med helgens kvarlämnade godsaker!

Jag har faktiskt valt att göra alla dom här sakerna. Plus plugga lite italienska, prov imorgon (om jag nu är så frisk så jag kan gå till skolan) !
det jag håller på med nu är att laga mat, eller ja.. mat o mat, koka ägg gör jag i alla fall. Och jag hoppas att det kommer lyckas :blush:

Sedan ska jag måla mina naglar med mitt nya nagellack som jag köpte igår och sedan städa!!


money maker

Tjoho bloggen :)
Just nu sitter jag i sängen och dricker kaffe och har det allmänt mysigt. Ska snart dra till skolan för att plugga lite med Lisa, tog inga lektioner idag på morgonen (vi hade bara två) för jag känner mig lite krasslig..
dock ska jag gå på språket ikväll ! Har ju prov på onsdag så det gäller att plugga in allt som ska pluggas in nu dom här dagarna som är kvar...

Vi har ju sålt min cykel så jag fick 1500:- för den! Riktigt nice med pengar när man är en osparsam tonåring som jag... :blush: ska köpa en tröja från denna affären ! Där säljer dom tröjor för olika organisationer och den tröjan jag ska köpa ser ut såhär:



Nice huh? :D Passar ju lugnt in på mig, om man inte ser vad det står så står det "halvvuxen" och det passar ju lätt in på mig! :thumbup:

nu ska jag fixa mig och sen åka iväg till skolan, peace out !

Söndag = Packning

Håller på att packa ner eventuella onödvändigheter i stora kartonger. Om en vecka står detta huset tomt och jag flyttar till Högsta utanför uppsala. Det är bara temporärt som tur är men ändå.. fett scary.

Så idag ska jag inte göra så mycket mer än packa, städa och fixa saker inför veckan/imorgon. Uppdaterar om några timmar (i guess).
puss

just like a punch in the head.

Sitter i min säng och har precis ätit frukost. Tänkte skriva en massa som betyder något, men då ser väl dom flesta mig som någon skitunge som sitter o tycker synd om sig själv. Och nu kanske ni anser mig som en känslokall person. Man ska alltid vara bra. Alltid passa in, linjen ska alltid vara rak, aldrig kurvor eller knutar.

Man försöker vara bra åt alla. Men nästan aldrig åt sig själv. Ändå blir man kallad egotrippad.
Jag är bara sexton år och världen från min synvinkel är inte en bra värld. Om man ska vara sig själv så ska man umgås med såna som ser dig för den du är, som respekterar dig. Inte för hur du ser ut. Och egentligen ska du fan skita i dom som ger dig negativ energi (som min pappa alltid säger). Men det är ju sant! "du ska inte sitta o ta skit" nähä, lätt för dig att säga som har en linje som är rak o fin. Straight line. Fokus, fokus fokus. Inga knutar, inga gupp, inga krusseduller. Nej det går inte.

Man får klag och hårda ord slagna mot ansiktet för att man bara ville ha kontakt. För att man inte kan se sig själv utan den personen i sitt liv. Du får negativa ord och hårda slag för att du vill ha värmen. För att du saknar den.

Vänner, mer än vänner, på g, en kyss, lite mer än det, kärlek, kära. Älskar. Sen, kaos, inte vänner, tårar, svek, hårda ord slagna mot ansiktet, sen tyst. Tystnad. Kriget är över och du kan nu återvända hem. Men då kommer det igen, vänskap. Vänskap som sen blir en kyss. Som sen blir ånger. Som sen blir kaos. Förra veckan var det tyst. Igår var det vänner. Nu är det kaos. Vad händer? Vem vet? Vet jag? Absolut inte.

Nu ska jag i alla fall åka till Storvreta för att sluta tänka på det hemska, det mörka, tystnaden, kaoset.



film film

Nu ska jag sätta på en film och sen sova, galet trött efter en galet bra vecka! Puss på er <3

Just nu, igår och ikväll...

Sitter i skolan med Lisa och pluggar.. fick precis höra "din blogg var mycket bättre förut" och det håller jag verkligen med om. Min design är ju inte direkt det bästa men det ska fixas till i helgen.

Nån som är villig att ta lite höstbilder till designen? bara att höra av sig :blush:

Vad annars då? Igår var jag med Lisa en stund och sen med Umme och hans kompisar :) idag skulle jag egentligen vart med Peyman men är alldeles för trött :( det får bli imorgon!

Just nu sitter jag och väntar på Lisa som har lektion (jag slutade 11:20). Lyssnar på skön musik och har det trevligt i min ensamhet haha!

wish you all a happy weekend!

thursday and what so ever..

Jaha då var det torsdag då.. har inte så mycket mer att säga än att det är skola idag och dans ikväll!

Ett band jag började lyssna på i sjuan är BFMV (bullet for my valentine) och jag älskar dom än idag! :D så nu får ni höra min favorit låt med dom + en as bra låt från In Flames:



Is it my turn to die?
My heart is pounding as I say goodbye
So now I dance in the flames
I love you crying and screaming my name

You said that we’d be forever
How could you kill me and lie to my face
Now that we can’t be together
There’s just no hope for our final embrace
So here we are, I’m in your head
I’m in your heart


I once read a poem
Held my breath
But that moment's gone
First time I felt life somewhat hurts
I need an option, a reason and some hope

Yell at me, I want to be your light that shines
But my ground is shaking and I might fall
I wish that I could say I wish that I could
be your evil, your evil in a closet

Skolaskolaskola:D:D

sitter i skolan, nu har vi prov, talk to you l8er! ♥


dans ikväll..

Hej :)
Nu sitter jag i skolan med Maia. Ikväll är det dans så jag kommer chilla på stan rätt länge tills den börjar (7)! Känner att jag behöver dansa ur mig vissa känslor som ligger och gnager i mig...

men hur som hellst, jag kommer va på stan tills dess och va med vänner, hoppas benen bär och hjärtat inte brister!

peace


Tuesday *smileyface*

Tjooo det är tisdag och fint väder och jag har kind of försovit mig! :( Så nu gäller det att packa ihop mig själv snabbt som satan!

Kyss och snutt ♥

Quentin Tarantino



Du sa att du har testat, tagit all skit som går
Drogerna ett hjärta tål
En spruta rakt i hjärtat så att det ska slå
Tänjt på gränser så långt det går
Du vill kickstarta ditt hjärta så
Som det finaste du har som du lagar om det går

Du sa att du har testat vara jävligt god
Du har testat att va himmelsk ond
För att få nånting tillbaka, frälsning eller mord
Tills du gav upp i ögonvrån
kanske borde ta dig här i från
Åka bort från neonljusen, klubbarna och febern

Vår generation blev immuna mot sånt här
Vår generation fick en egen atmosfär


Sitter i skolan..

Nu sitter jag i skolan och har samhäll! Vi jobbar med analyseringar så sitter och ser på ett avsnitt av Lyxfällan :)
Idag så slutar jag skitsent så kommer uppdatera runt 9-10 när jag kommer hem :blush:
Hörs sen! ♥

Sunday bloody sunday

Så var denna söndagen slut, helgen har vart bra.. chill m0de som fan!
imorgon äre skola och jag har fan ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig eller nånting.. helt lost in space!
haha, men hur som hellst! Hoppas ni alla har haft en skön helg med mycket skratt och festligheter :blush:

den här sköna låten från ett av mina favortband får avsluta dagen/helgen/veckan:

Brukar inte gilla sån här musik men den här har faktiskt bevisat motsatsen!


läxor är inte roligt...

Sitter och håller på med läxorna.. eller ja. Vi har två böcker som vi läser just nu, en i engelskan (som självklart är på engelska också så det blir extra jobbigt att läsa) och en i svenskan. Dom ska vara utlästa snart om kanske nån vecka och jag har knappt börjat på någon av dem! Så just nu sitter jag o läser... vilket är skit tråkigt. Men något som måste göras!

När jag läst klart så ska jag packa ner lite saker i flyttkartonger! Om ca 2 veckor bär det av till Högsta...

Godnatt!

Nu säger jag godnatt.. dagen har vart bra, lugn o fin utan större problem! Fixat en annan bakgrund nu i alla fall, den andra var sjukt irriterande x) Mitt nya tema ska vara ganska simpelt. Cleant och skönt o titta på!
tror det underlättar för läsaren om sidan är skön o vila ögonen på :)

men nog om detta, nu ska jag sova! (äntligen) uppdaterar imorgon :blush:

what is red, yellow, green and orange? Autumn!

Så det var dom bilderna.. tyckte att dom vart riktigt bra! :) Vad tycker ni? Kommentera!!

Mysdressen är på och suget efter en onepiece växer sig allt större....

Nu har jag tagit lite fina höstbilder (dom kommer upp i ett annat inlägg)! Sitter o håller på med dom nu så det kanske tar en stund innan ni får se dom :)

Trodde jag hade lagt upp detta inlägget redan så när jag kollar nu (ca 5-6 timmar efter) ser jag att jag fortfarande håller på och skriver :P
men hur som helst! Bilderna är fortfarande inte klara så jag ska skynda mig så gott det går att få ihop dom!

Det har vart tre plåtslagare här över helgen som jobbar på vårat hus i Danmark (utanför uppsala), men annars har jag inte gjort så mycket i helgen förutom att vara med Dennis igår! :blush:

har inte mycket mer o skriva, snart kommer bilderna!



Blocket ♥

Nu har jag precis ätit frukost och vaknat lite, gårdagen var jätte rolig!
Träffade en vän från Sala, Dennis. Vi fikade, åt pizza och såg på bio :) var riktigt mysigt nu på hösten när det börjar bli kallt och trist! :blush:

Idag har jag inga speciella planer, skulle träffa några barndomsvänner till mig men så blev det inte! :/
Så jag tänkte plugga, fixa blogg designen, lägga ut min cykel på blocket och kanske ta lite fin höstbilder! kommer uppdatera under dagen så det är bara att hänga med :thumbup:

How low can you go?




tatuering..

funderar på att skaffa tatuering.. en liten bara i nacken. Men jag är osäker. Ganska så rejält egentligen. Finns väldigt många negativa delar med tatuering.

Negativa saker:
• Du kan få infektion
• Du kan rycka till medans dom gör den så att dom slinter
• Det gör förjävla ont (jag har lite fobi för smärta...)
• Du kan ångra dig och då kostar det jävligt mycket mer att ta bort än att göra den + det gör ondare än att göra den (tror jag?)

Positiva saker:
• Det är snyggt som fan (om det blir rätt)
• Det är ett coolt sätt att visa upp något som står för just dig
• Ett minne man aldrig glömmer

sen kommer jag inte på så mycket mer positiva saker.. men fast det är fler negativa än positiva så tänker jag göra det i alla fall.
det jag helst vill göra är "Fight for freedom ♥" i nacken.. det skulle i sånt fall se ut typ såhär:

snyggt vaa? :D

men nu är det största problemet att jag inte får göra för mina  föräldrar. Dock är dom helt okej med om jag gör ett hjärta på vaden eller en g-klav.. fett störd jag blir :(
Så antagligen gör jag ett litet hjärta/g-klav på vaden nu och skriver in det där i nacken när jag fyller 18 :blush:



nyvaken

Nu har jag precis vaknat och ska gå upp för att göra frukost och fixa mig o sådär :) börjar kvart över 10 idag så det är chill morgon! :D

men nu ska jag gå upp o äta frukost o sen dra in till skolan!
kram ♥

skolaskola

Kom nyss hem typ.. eller aa för ungefär 40 minuter sedan :) Har bara vart i skolan idag.. inte gjort så mycket mer då jag slutar tjugo i sju :(
Imorgon har jag sovmorgon men är jätte trött redan nu så tror jag drar i säng ganska snart :blush: imorgon så ska jag shoppa med Lisafisa på vår vackra och väldigt nödvändiga håltimme (2 timmar ♥) ! Lägger upp bilder osv.. och dagens outfit ! :D

men det kommer som sagt imorgon.. kram!

RSS 2.0