höst design kommer upp..

tjo! I'm working on the design right nanana :) nej men det kommer bli hösttema och vi får se när det kommer upp. Måste ta snygga höstbilder och få kläm på färgerna osv.
Lider av beslutsångest så det är riktigt svårt att välja ! :o :( hur som hellst.. idag har jag vart i skolan och medans jag väntade på att mitt språk som börjar kockan kvart över fem skulle börja, var jag på stan med vänner. Köpte en tröja på Gina och ett par vantar på Indiska :) riktigt fina var båda två! Lite höst-vinteraktiga :blush:

Nu ska jag sminka av mig och ta på mjukiskläder, sen dricka en kopp te och gå och lägga mig! :D

ciao

MORGON

tjohej nu är det morgon och mitt tangenbord har fuckat upp sig igen så det är väldigt svårt att skriva men vi kör ändå! :)

Ska fixa mig nu och sen åka in till skolan, ikväll är det dans och imorgon NO prov! Hur ska jag hinna med allting?!

Okej.. vafan håller jag på med?

Okej seriöst nu, vad fan håller jag på med? Sitter jag seriöst och blir deppig pga några få idioter här i världen som bara trycker ner och får mig att må dåligt? När blev jag sån här?!
Satt och var skit deppig imorse över saker som hänt osv, har nämligen förlorat en jättefin vän och det frustrerande är att jag vet inte vad jag gjort! Det är verkligen jätte jobbigt... men hur som hellst. Jag klarade av att gå upp ur sängen och ta mig ut i köket för att göra frukost (som i och för sig bara bestod av juice och frukt men ändå). Sen såg jag lite på tv och när jag kom in och började leta på internet hittade jag den här tjejen:

http://psychedelique.blogg.se

Satt och läste lite smått och sen helt plötsligt dyker detta inlägget upp som från ingenstans och rycker mig ur mitt depphumör:
http://psychedelique.blogg.se/2010/september/ryck-upp-er.html

började verkligen fundera på vad fan jag håller på med?! Nu ska jag fan inte sitta och deppa längre. Det här är MITT liv och INGEN jävel kan komma och sätta sig över mig. Mitt liv, mina regler. Om det inte passar behöver du inte bry dig. :)

dock tycker jag att det är riktigt respektlöst av dom som förr vart mina vänner men avslutat vänskapen pga rykten eller saker dom hört men dom vägrar säga vad. Om ni hör något om mig, gå först till mig och fråga om det är sant. Jag är en ärlig person, jag ljuger inte om saker för att jag är rädd eller nåt.

Hur som hellst, nu ska jag steka korv åt lillebror och sen ta en dusch.

blogg paus

Hej, vill bara meddela att jag kommer ta en paus från bloggen. Detta pga personliga skäl som jag inte vill skriva ut här. Jag är väldigt ledsen och deppig och har ingen skrivar lust eller nånting så lika bra att ta en paus.
vi får se när jag skriver igen.
Ha det bra! kram

Jag fick en plats i din smutsiga fitta

löööööööööööördag nu då , fan va intressant tjohooo
har inget att skriva idag heller, igår var jag med lisa, andreas och jesper på kvällen och idag ska jag plugga, se 100 filmer, ta självmord, kanske duscha och tvätta håret, öva på läxan, måla naglar och lite annat smått och gott.


bajsig fredag.

tjooohooo idag är det fredag och jag är på fett dåligt humör. ska försöka bli på bättre humör men vet inte om jag kommer lyckas direkt...
Fixar design ikväll. Men som vanligt kommer det inte bli något.

vi får se helt enkelt.. har ingen skrivlust just nu.

morning glory

tjohej, nu är det morgon här i lilla alsike och jag har precis ätit frukost! Blev ett äpple och 2 glas juice(?).
Hur som, idag börjar jag klockan 10 så har lite tid på mig att fixa mig nu. Tar tåget halv så kommer jag precis (om man har tur) i tid till bussen som går till skolan sen. Men det blir inget gjort om jag fortsätter sitta här!

ciao

Tjoho

tjooooo jag har inget o skriva, skolan går brao. Idag har jag vart på stan och imorgon ska jag dansa!
designen kommer fixas snarast... har liiiite beslutsångest osv..
aja har inte mycket mer o skriva

ciao!

V.I.D.E.O B.L.O.G.G ?!

yeeeeeah jag har gjort mig en liten video blogg... den är... ointressant. Som f to the a to the n meeeeeeen skitsamma right? :D nu får ni nått o glo på/kommentera (?!) i några minuter :blush: wiho !



Kvallan suger o sådär men aja.. rätt ovärt att ladda upp den :/ ni får stå ut! och jag vet att jag säger "Jag ska inte bli en sån som säger "eeeh aaah mmh" och drar sig i håret" osv men jag gör det när jag ska visa lockarna xD

tjoho

Nu är jag hemma från stan och det var aaaaawesooome! :D
Gjort en videoblogg som kommer upp efter detta inlägg men först tänker jag visa vad jag köpt :blush:


veeet att det är en "fjortis" grej men dom var så otroligt sköna!! :thumbup:
hur som hellst, köpta på din sko för 349:- :)


Beyoncés parfym "Heat" Köpt på åhléns, luktar ASGOTT ♥ 350:- (tror jag)


Jeansleggins från Vila, st: S/M (weeii) minns inte hur mkt dom kosta, men dom flesta
vet ju redan :) typ 249:- spän eller nåt


Okej, jag fick ingen riktigt bra bild på den här tröjan.. men den var riktigt fin i alla fall!
Också köpt på Vila för 349:- :blush:


Samma sak med denna bilden, fick ingen bra men orkade inte ta en bättre atm!
söt topp från Gina.. typ 199:- eller nåt hahah fan va dålig jag är men aja :thumbup:


Rosetterna är hårspännen (H&M) och hjärtana är örhängen (Gina Tricot) :D

Ssååååå de var det... här kommer en liten dagens outfit och facelook också när vi ändå är igång!:


Kofta: Åhléns
Leggins: Gina
Skor: Din sko :)
Mössa: Indiska ♥

faaacelook tjoho , fan va töntig jag låter men aaaaa såhär såg jag ut osv :)

c to the i to the a to the o!

regnregnreeegn!

Hej det regnar som faaaaaaaan här och det är inte kul! Jag är på superduper shoppinghumör men alla verkar upptagna och det kommer jag med bli om ca 1-2 timmar! Då kommer ett par vänner till familjen och ska lämna presenter och äta middag hos oss :) kommer bli kul!

Men nu tänker jag nog testa min babyliss iCurl och fortsätta deppa över vädret...
ciao.

170910

Jaha... vad ska jag skriva? Har absolut ingenting nytt att säga så det får väl bli ett tråkigt inlägg..
är på sjukt shopping humör och vill bara dra ner på stan men alla är upptagna med nånting! Vilket jag förstår det är ju fredag och allt men endå... x)

jag hade ingen skola idag för vår historie lärare är i Holland med treorna ! :) as najs att få sova länge! :thumbsup:

Hmm.. vad ska jag skriva egnetligen haha.. fyllde år i förrgår! Var riktigt nice.. .kommer få lite mer presenter imorgon men hitils har jag fått en kamera (rosa ♥), babyliss icurl, stativ till system kameran och pengar :D

har inte mycket att skriva, ska försöka fixa blogg designen nu!! :D

fixfixfix

nu har jag fixat mitt tangenbord så nu är mitt humör på bättre nivå! Vi fick lite finare väder här också, inte så jätte mulet längre! Hoppas solen kommer fram...

hur som hellst, nu ska jag fixa mig lite och sen ska antagligen jag och sanna ut och fota lite! Bilder kommer upp senare.. så länge kan ni få lite bilder som Ester tog på mig här om dagen:







vad tycks ? :D

söndag 120910

tjohej bloggen och dom läsare jag har. Det är skit svårt att skriva för mitt tangenbord håller på och säckar ihop. Mellanslags tangenten går knappt att trycka på längre så man får damp! :(

Ska försöka fixa det efter jag ätit frukost vilket jag ska göra preciiiiiiiiis.................. nu.

Hemma :)

Nu är jag hemma från stan, det var jätte mysigt och jag träffade många jag kände! Så det var lite surt att åka hem så tidigt men ändå rätt skönt.. blev rätt trött efter ett tag :blush:
Ska försöka fixa min design på bloggen nu och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. sova? se en film? har ingen aning...

hur som hellst och i alla fall. Hoppas ni haft en skön kväll/helg ! ♥

Lördag :)

Nu är det lördag och det är fett najs! :)
Jag ska in till stan snart och fota alla kulturella händelser eftersom det är kulturnatten ikväll! :) Tar med mig barndomsvän Mikaela på vägen också, nu ska jag fixa mig och sen åka iväg :blush:
Igår var jag med Gustav, det var riktigt roligt.. han får mig alltid på bra humör! ♥

Jag har inte så mycket mer att skriva så let's start moving our asses!

worst day ever.

Det här var en dag som jag verkligen kände för att inte vara i skolan. Jag behövde en dag ledigt för att tänka ut vad jag vill och hur jag ska göra för att bli glad igen. För nu har jag vart ledsen i snart en vecka. Och det funkar inte.

Det enda jag ville var att bli glad igen och när jag var med honom så var jag det... jag var så himla lycklig. Men det blev så fel allting.. och nu sitter jag här, ledsnare än förr och mer sårad än någonsin. Nu är du borta och du vill aldrig mer komma tillbaka. Jag får tårar i ögonen när jag sitter och skriver det här för du var så betydelsefull. Så fin.. och då menar jag inte fin som i ordet fin - söt, vacker, attraktiv. Utan jag menar allting.. all beröring, leenden, fina orden och allt hopp.. allt var så fint. Så skört. Som om man trampade ett steg snett så föll man 6000 meter ner i avgrunden.
och det är precis det jag har gjort. Jag är längst ner på botten. Och det känns som om jag aldrig kommer ta mig ur det. det känns kört allting, allting känns hopplöst. Jag har vart i alla sorters förhållanden. Bra, dåliga. Jag älskade honom, han älskade inte mig, han älskade mig, jag älskade inte honom. Otrogna hela tiden, ledsna hela tiden, glada hela tiden, men det här är annorlunda. Det är inte något vanligt krims krams som jag kan komma över på en dag. Det var äkta, för annars skulle jag inte skriva det här. Vi gjorde båda misstag. Det var inte bara han och inte bara jag.

Men nu måste jag ta ur diskmaskinen och åka iväg till språket. I mjukisbyxor, sunkig tröja, inget smink och fett hår. Varför ska jag bry mig när ingen annan gör det? Varför ska jag vara söt och fin när han inte ser mig? Jag låter säkert töntig men ingen förstår. Ni säger att jag ska glömma honom och gå vidare men det är inte så lätt. Och dom som har vart riktigt kär vet att det inte tar 1-2 veckor att komma över någon som man älskar högre än något annat. Speciellt inte när han går i parallellklassen vägg i vägg.



dålig update...

Har inte skrivit på hela dagen. Har dels berott på att jag slutat 20 i sju och att det har hänt en tråkig sak som jag mår dåligt av. Så har suttit och tänkt över en massa... tog en promenad också vilket var bra. Det är stjärnklart ikväll så det var mysigt...

Dagens låt:


Hide Away - Laleh

riktigt fin låt.. man tänker på sina problem på ett lite ljusare sätt eller vad man nu ska säga... Lalehs röst är nog en av världens mest unikaste. Man hör direkt att det är Laleh som sjunger när man hör hennes låtar.

dom som är nyfikna i en strut som tittar ut över varför jag mår som jag mår så kan detta vara en ledtråd:

Don't tell me not to leave
Right before I go
You dont even know
What youre asking me to do
Don't tell me honey please
I have made a choice
There's nothing in the world
You can do to change my mind

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again...

I must admit that I
Been feeling so alone
It's what I am
It's what I've been, what I've become

Don't push it we both know
I'm falling every time
You look at me
Like you did
When you were mine
Oh, you were mine...


trocadero, grillchips och facebook gör min kväll

Jao ni såg väl rubriken antar jag? Just nu sitter jag och tittar igenom bilderna jag och Ester tog idag och laddar upp dom dugliga bilderna på facebook!
Jag och ester hade det super kul och jag kommer ladda upp bilder här också men not yet.. maybe.... tomorrow? eller senare ikväll :D
Vi får se!
orkar inte skriva så mycket mer, dagen har vart najs men läxorna är inte klara... ! :| not good...

jaja ciao puss kram o allt det där!

JUSTDET!

Just det kom på en grej! Nu är det exakt 10 dagar kvar till min födelsedag! :D WIHO! ♥

Di dov'è ? Italiano!

Nu är italienska läxan klar! En av dom bästa sakerna med att börja om med ett nytt roligare språk är att läxorna är superduper enkla! Haha :D Nu ska jag läsa 2-3 sidor i NO boken och sedan börja göra mig i ordning. Jag och Esther ska antagligen ut på stan och fota lite bilder till bloggen. Synd bara att det fina vädret försvann! Hoppas inte regnet kommer... :/

Jaja vi hörs senare! ♥

dagens planer

Nu har jag precis vaknat och tänkte börja fixa lite med dagens planer.
Idag har jag på listan, göra läxorna (alla denna gången haha), äta upp diverse godis, chips, läsk från igår ♥, försöka få med nån ut på fotoshoot. Jag behöver fotoshooten för att kunna fixa mer med designen. Den bilden jag har nu är rätt nice tycker jag men det kan ju inte bli för emotional! :P

Jaja nu ska jag äta frukost så skriver jag senare!
ciao

goodnight darlings

Ja nu säger jag godnatt. Inget plugg blev det heller för den delen men vad gör det?
fortsätter med designen imorgon men dom här färgerna kommer det vara. Headern kommer bytas ut men det kommer vara nåt i den stilen det med. Men ljusgrått, vitt oh kanske nån ljusblå eller nått kommer det vara.

Men det blir som sagt imorgon. Puss

lovers



Someday, as I look at the sun
I think of you
And traces we leave behind
Like a fallen piece we'll make a better start
But still end up alone
Looking down upon a place inside our heart
Dividing us in two
Somewhere, all that we leave behind
Lingers on, longing for lullabies
You live, you learn
You love, you burn
You win, you lose
Becoming you

Someday, when I cry in the rain
I think of you
Looking through eyes of pain
Passing on a feeling that we can't deny
Over on to you
Fading memory is soon becoming blind
Dividing us in two
Somewhere
All that we leave behind
Lingers on
Longin for lullabies
You live, you learn
You love, you burn
You win, you lose
Becoming you

saturday night fever

tjoho nu är det lördag och jag har ingenting att göra vilket känns otroligt skönt! Ska rada upp alla läxor vi har och sedan ta itu med dom.
Förresten så kan jag lika gärna rada ut dom här så är det bara o kolla här sedan! Internet ♥ haha

- Italienska
- Naturkunskap
- Historia
- Samhällskunskap
- Engelska

let's start!

and here comes the dreams, the loving dreams of you and me

Har precis vaknat.. och är helt seg! Har en lektion idag och det är historia, sedan har jag ingenting mer så jag slutar runt 20 över 11, fett najs!! :D

idag händer inte så mycket tror jag.. måste fixa alla läxor vi fått. det är sjukt mycket! Har en historia läxa till idag men den har jag helt glömt bort så får fråga om jag kan lämna in den på måndag istället..
kanske hinner fixa lite med designen idag/ikväll! Vi får helt enkelt se...

måste bara säga en sak om outfit bilder osv: Min kamera är typ mega stor och klumpig så att ta outfit bilder tar typ en halvtimma så kan vara därför jag inte lägger upp något men ska önska mig pengar i födelsedagspresent så kan jag köpa en liten kamera att ta med lite här och var!

Jaja nu har jag inte så mycket mer att skriva, poss o kräm


Nyvaken

Precis vaknat och känner mig tom innuti. Det har hänt en sak jag inte kommer prata om på bloggen för det är för personligt. Men jag kommer inte må så speciellt bra nu några månader fram över men jag ska försöka få till en bra blogg ändå.
Skulle egentligen ha vaknat klockan 6 men vaknade runt kvart över 7 istället. Kändes skönare att få sova lite till nu när jag har sovmorgon.

Ja hur som hellst, ses när jag kommer hem från skolan!


Skola till tjugo i sju är inte okej

Som rubriken säger så har jag då typ precis kommit hem från Italienskan som jag nu har på katedral skolan (lundellska (den skolan jag går på) ligger typ på andra sidan av stan). Hur som hellst, det var jätte roligt men så surt att man går till tjugo i sju.. det enda dåliga! Var inne på gina tricot och hittade en rätt snygg tisha för 99:- ! Den skulle va liite slitnare så skulle den va perfect :)

Imorgon ska jag och josef på bio och äta middag! Kommer bli jätte mysigt :blush: ni kanske får bilder om jag tar några :)
Designen kommer inte fixas idag eller imorgon, antagligen till helgen! :D

jaja skriver mer imorgon när jag vaknar!

L'amore è libertà, la libertà è la vita.

galet trött !

tjo bloggen :) är galet trött just nu för har precis vaknat av mitt alarm där det så fint stod "Gå till bussen" hehe, men som tur är så var mamma hemma så hon skjutsar mig in till stan så får jag ta bussen därifrån!

Ja hur som hellst dagens outfit kommer senare idag, och jag ska försöka fixa blogg designen!
men det är bara om jag hinner för ska vara med Josef efter skolan och det är lite weird tider nu men vi får se hur det blir! Nu måste jag försöka fixa mig så jag inte ser ut som en sliten skit unge när jag kommer till skolan!

peace

RSS 2.0